sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Viittä vaille valmis

Viikko meni otsikon mukaisesti ja jäi harjoitusten osalta viisi päivää vajaaksi. Vielä maanantaina tein suunnitellut peruslenkit, mutta tiistaille suunnittelemani toisen pidemmän lenkin jouduin siirtämään keskiviikolle huonontuneen olon takia. Tein kuitenkin tiistaina pari peruslenkkiä. Keskiviikkoaamuna olo oli kuitenkin sellainen, etten viitsinyt rasittaa kroppaa enempää pitkällä aamulenkillä, vaan tyydyin muuttamaan ohjelmaa tämän päivän osalta. Tarkoituksen oli katsoa päivä kerrallaan ja palata uudestaan juoksun pariin heti kun mahdollista.

Tauti ei kuitenkaan ole viikon mittaan paljoa helpottanut ja vielä nyt sunnuntaina sama räkätauti ahdistaa sen verran, etten nyt halua vaarantaa mitään. Harjoittelu on kuitenkin sujunut hyvin tähän asti, joten mitään kovin suurta vahinkoa ei näiden viiden päivän poisjääminen aiheuta. Nyt tärkeintä on vain päästä eroon tästä taudista, joka toivottavasti ei pitkity enempää.

Pari seuraavaa viikkoa on tarkoitus kevennellä tai ehkä paremminkin päästä takaisin juoksurytmiin tämän taudin toivottavasti loppuessa.

Ei kommentteja:

Viikko 23 ja Jukola treeniä

Viikon alkaessa Jukolaan on enää vajaat kaksi viikkoa ja edellisestä suunnistusharjoituksesta aikaa melkein kaksi vuotta. Vuoden 2016 Jukol...