sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Viikko 29 odotellen

Taas on yksi viikko lomaa vietetty. Kelit eivät ole olleet ihan sellaista kuin haluaisin, mutta kyllähän tälläkin pärjää. Useamman napsun saisi olla lämpimämpää, mutta toisaalta sopeutuminen syksyn ja talven kisoihin on helpompaa, kun kesälläkin pitää juosta pitkissä kalsareissa.

Treenien kannalta mennyt viikko oli taas yksi kauden vaikeimpia. Edellisen viikon määräviikon jälkeen tällä viikolla ei tunteja ole ollut treeneihin käytettäväksi kuin muutama ja aika onkin sitten mennyt muiden loma-aktiviteettien kanssa. Maanantaina pidin lepopäivän. Tiistaina käytiin kavereiden mökillä ja matkalla pysähdyimme lenkille Liesjärvelle. Aivan mahtavia polkuja, harmillisesti oli vähän niukasti aikaa varattuna. Tänne pitää palata. Alla muutama kuva.


Keskiviikko meni levon merkeissä ja torstaina tein yhden työpäivän toimistolla. Torstaillekaan ei tullut siis lenkkiä. Perjantaina kiersin runsaan 1,5 tuntia Nuuksiossa. Selässä kulki vanha UD:n reppu, jota coachi oli tuunannut aamupäivällä. Toiseen olkaimeen ommeltiin pieni pussi, johon puhelin sopii mukavasti. Tästä pussista puhelin on helppo napata juoksunkin aikana. Muuten repussa kulki samat tavarat, jotka tulee olemaan repussa Pallaksen lähtöviivalla.

Päivitetty UD SJ reppu, uusi puhelintasku
Lauantaina tein viimeisen vetoharjoituksen ennen Pallaksen kisaa. Alkuverkkojen jälkeen tein kymmenen 2 minuutin vetoa yhden minuutin palautuksella. Melko hyvin jaksoi loppuun asti vaikka ei se niin hyvältä tuntunutkaan. Loppuun vielä hyvät verkat.
Iltapäivällä laitettiin grilli kuumaksi ja tehtiin kotihamppareita. Nam!

Lauantaina kotihampurilaisia
Sunnuntaina oli vuorossa vielä parituntinen lenkki Nuuksiossa. Pidin vähän parempaa vauhtia poluilla vaikka eilinen vielä tuntuikin jaloissa. Joka tapauksessa hyvä viimeinen pidempi lenkki.

Viikolle kertyi yhteensä 61 kilsaa juoksua. Ensi viikolla vielä pari lyhyttä lenkkiä ja perjantaina klo 24 ollaankin sitten lähtöviivalla nokka kohti Hettaa. Jee!

Tässä vielä linkki iRunFar saitin tekemään arvosteluun Hoka Stinson ATR tossusta. Heti alussa tulee hyvin esille kenelle näitä tossuja mm. tehdään: "Anyone who is over 35 can tell you that at some point the old bones just don’t tolerate the pounding like they used to". Näillä lähdetään Pallaksen kisaan.

2 kommenttia:

Mika kirjoitti...

Tsemppiä Pallakselle Mikael! Pysyhän reitillä vaikka muut eksyisivätkin :)

StanleyPark kirjoitti...

Moi Mika,

kiitos tsempeistä. Kisa on kisattu ja raportit kirjoitettu. Tällä kertaa oli melko ehjä kisa.

terveisin,
SP

Viikko 6 ja pakkasista loskaan

Kovemmat pakkaset ovat ainakin hetkeksi siirtyneet muualle ja tämä viikko on mennyt aika vetisissä keleissä. Varsinkin loppuviikosta meillä...